Body power

Wat is Body Power?

Met Bodypower werk je aan spierversteviging terwijl je ook nog een heleboel energie verbruikt! Het is de ideale combinatie voor wie snel in vorm wil komen. 

Bodypower kent geen moeilijke danspassen. Daarom is deze sport niet alleen voor vrouwen, maar juist ook voor mannen heel geschikt. Bodypower is een effectieve training waarbij o.a. gebruik wordt gemaakt van stangen (barbells) met gewichten. Deze gewichten kunnen aan beide kanten van de barbell worden geplaatst. Het gewicht van de barbell kun je naar wens aanvullen door extra schijven te plaatsen. Zo kun je jezelf iedere training weer op de proef stellen en uitdagen! Als beginner begin je meestal met een kilo, waarna het gewicht steeds verder opgebouwd kan worden. 

Deelnemers met een gemiddeld fitnessniveau kunnen na ongeveer 6-12 weken met 2 keer in de week trainen, het verschil in hun lichaam gaan zien en voelen. Tijdens de training komen alle spiergroepen aan bod. De verschillende oefeningen worden op muziek uitgevoerd. Door de muziek zijn de oefeningen gemakkelijk vol te houden. De muziek motiveert je om door te gaan. Elke oefening wordt meerdere malen herhaald totdat het effect voelbaar is. Dit varieert van snelle herhalingen tot zeer langzame herhalingen waarbij je je spieren voelt trillen. Na een les Bodypower heb je gewerkt aan het ontwikkelen van spierkracht en heb je heel wat calorieën verbrand. Door deze goede combinatie is het mogelijk om snel in vorm te komen! Een gigantische spiermassa ontwikkel je niet met Bodypower. 

Het is het een goede manier om je spieren merkbaar te verstevigen.

Wanneer wordt er Body Power geven?
Maandagavond
Vrijdagavond